Inna
Ilmeisesti tästä blogin kirjoittamisesta tosiaan on jotain hyötyä. En ole saanut miestä salikaveriksi hänen työkiireidensä takia, mutta koska tiesin julkisesti luvanneeni käydä kerran viikossa salilla, ja jo kahdesti maininneeni tämän viikon salitreenin, päätin, etten voi jäädä kotiin makaamaan ja odottamaan sunnuntain treenejä.
Salille en uskalla yksin mennä, koska haluan, että tekniikat menevät oikein. Laitoin siis eilen aamulla siskolleni viestiä, lähtisikö hän auttamaan minua Linnanmaan telinevoimistelusalille. Hänpä pääsi, joten sovittiin treeniaika, ja 11.35 kaivoin pyöräni lumihangesta (jonne olin sen edellisenä päivänä sangen kettuuntuneena nakannut, koska lukko oli jälleen jäätynyt kiinni, eikä puolikas pientä spray-pullollista riittänyt sitä sulattamaan, ja jouduin ajamaan kahden kilometrin matkan hallille autolla). Onnekseni lukkosula oli nyt tehnyt tehtävänsä ja pääsin lämmittelemään jalkaosastoa rullaillen. Sali oli tyhjä, mikä oli mieleeni. Tein lämmittelyt aika samoin kuin kuvailin kinkunsulatusleiripostauksessa. Yksinään trampan alta konttaaminen tuntui melko erikoiselta. :)
Kärrynpyöriäkin tein taas normaalisti lämmöissä, eikä tuntunut lainkaan lähentäjässä.


Siskoseni tuli lämmittelyjen lopuksi paikalle. Halusin aloittaa kiepillä, mutta totesin, että olkavarressa on joku lihas henkisesti loukkaantunut: edellisenä iltana Jutta ja Superdieetit -ohjelmaa (mitäkä mieltä olette muuten sarjasta?) katsellessa intouduin nimittäin vähän pystypungertamaan kahvakuulalla, ja ilmeisesti vasen ojentaja vetäs hissy fitit kun joutui töihin. Jätettiin noikkarit odottamaan, ja aloitettiin siltakaatojutuilla. Se ei todellakaan mene edes korokkeen avulla minulla itsenäisesti, mutta isosisko halusi silti ottaa videon. Tässä se myös teidän viihdytykseksenne:


Tehtiin lopuksi myös kieppiä, sekään ei siis yksinään mene ollenkaan. Hauskaa oli silti! Ja sisko auttoi kyllä.

Tänään on jo vähän ollut olkapäät ja käsivarret kipeänä, joten kaiketi niitä lihaksia, joita olisin salillakin halunnut rasittaa, on rasitettu. Ehkä ensi viikolla jo ihan punttien pariin. ;)
1 Response
  1. Inna Says:

    Korvat piiloon kärrynpyörässä, Inna!


Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!