Saila
Lenkkarit jalkaan ja menoksi! Puolen tunnin hölkkälenkki huitaistiin aamupäivällä, ja askel kulki oikein hyvin. Sykkeet pysyivät suht tasaisesti alueella eikä missään vaiheessa hengästyttänyt liikaa - semmoinen peruslenkki tämän pitikin olla. Hyvä mieli jäi!

Iltapäivästä vielä saunalenkkinä tunti koirankävelytystä, kaveri oli mukana kirittämästä ja puolen tunnin päästä jouduin anelemaan armoa vauhdin hidastamiseksi. :D Niin kevyt askel ei ollut, että kaksi reipasta lenkkiä menisi saman päivän aikana. Mutta Täffän spagetilla kyllä jaksoi kävellä hyvin, mullahan on ollut ongelmana tuo ruokailujen rytmitys. Lenkin jälkeen saunaan ja saunan jälkeen tonnikala-fetasalaattia, nam!

Venyttelyt taisivat jäädä huomiselle päivälle, se on myös yksi mun paheistani. Venyttely on vaan niin hitsin tylsää ja aikaavievää, ettei sitä vaan muka ehdi eikä jaksa. Pitäisi opetella paremmille tavoille.
Tunnisteet: , edit post
1 Response
  1. Kata Says:

    Mulla venyttelyyn on auttanut se, että on opetellun joogassa aurinko- ja kuutervehdykset. Ne kun tekee illalla ennen nukkumaanmenoa niin saa siinä sivussa venytetty koko kropan.


Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!