Saila
Heippa vaan, tämä onkin mun ihka ensimmäinen kirjoitus ikinä johonkin muuhun kuin hauhau-koirablogiin :)

Liikuntasuunnitelmaani kuuluu koiran lenkitys joka päivä kaksi kertaa sekä pari kertaa viikossa jotain erikoisempaa, eli yleensä ryhmäliikuntaa Unisportilla. Joulukuun alusta asti tosin keppijumppailu ja spinning ovat olleet tauolla, kun onnistuin jär-kyt-tä-vän lumentulon takia myöhästymään bodypump-tunnilta ja ansaitsemaan itselleni 4,5 euron sakon lunastamattomasta varauksesta sekä tietty samalla varauskiellon. Sakkoahan ei voi maksaa pois :P Tällä viikolla kyllä tulee korjattua tuo asia, ja pitää ottaa joulukuun väliin jääneet jumpat takaisin tässä tammi-helmikuun aikana.

Koiraraasukin on ollut loppusyksyn ja alkutalven todella vähällä liikunnalla, en ole jaksanut suuremmin sen kanssa lenkkeillä. Nyt olen aloitellut pikkuhiljaa taas pidempiä ja reipastahtisempia kävelylenkkejä - koirakin kiittää! Ja kyllä huomaa jaloissa, että on tullut pari kuukautta vain zombeiltua lyhyitä metsälenkkejä koiran kikkaillessa lumihangessa itsensä uuvuksiin. Tänään satoi vieläpä lisää lunta tuohon jään päälle, eli ei enää tarvitse pelätä liukastuvansa.

Otettiin myös pari juoksuspurttia peltosuoralla, ja oli kivaa juosta koiran kanssa kilpaa. Pitää muistaa ottaa ensi kerralla pallo mukaan koiralle saaliiksi, lumikököt hävisivät valkoiseen tienpintaan ihan kokonaan.

Lumentulossa on myös se kiva puoli, että voi taas aloittaa hölkkäilyn, mun ainoat nastakengät kun ovat pesispiikkarit ja ne eivät ole mitkään varsinaiset lenkkikengät. Jee! Huomenna on siis suunnitteilla vuoden ensimmäinen hölköttely, nyt pitää palata tuotantotalouden ihmeelliseen maailmaan.
Tunnisteet: , edit post
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!