Kata
Pissisposeerausta
Tänään sain viimein raahattua alati pienenevän pyllyni urheiluvaateliikkeiden ihmeellisen maailmaan. Alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoituksena oli katsoa vain joku kiva uusi treenitoppi - ehkä kaksikin - mutta mitä vielä! Mukaan tarttui neljä uutta toppia ja uudet treenipöksyt, sellaiset jotka passaavat ensi maanantain balettiinkin. Nyt on kaikkea mahdollista sateenkaaren väriä piNkistä limenvihreään.

Olen muutenkin ollut nyt reipas, olen koko tämän viikon pakottanut itseni aamuisin puoli tuntia aikaisemmin hereille ja painunut koiran kanssa pihalle reippailemaan. Ensimmäinen aamulenkki oli aivan kamala, tuntui että henki ei kulje ja käveleminen oli kuin norsun ja mammutin risteyksen tarpomista upottavalla turvesuolla. Ääniefektejä myöten.

Nyt kun on vaan sitkeästi potkinut itseään liikenteeseen, niin se aamulla lenkille lähteminen on vaan helpottunut. Isoin juttu tuossa on kuitenkin ollut se energian määrä päivällä. Se on ihan mieletöntä verrattuna siihen että lököilisi sängyssä torkuttaen kymmenen kertaa ja raahautuen epämääräisenä ameebana keittöön ryystämään ämpärillisen kahvia. Nuutuneesta ja väsyneisyydestä ei ole tietoakaana ja ajatus kulkee kuin, no, ajatus.


Tänään päivän pakollinen liikuntasuoritus koostui koko kämpän raivoisasta siivoamisesta. Imuroin, puunasin, hinkkasin ja pesin pari tuntia oikein antaumuksella, ja loppujen lopuksi hiki virtasi niin että paidan selkämys oli likomärkä ja kädet tärisivät.

Vähän tuli illalla herkuteltuakin, mies kun viettää tänään syntymäpäiviään. Kävimme ulkona syömässä, ja sorruin jopa syömään oikein hyvän kokoisen hampurilaisen. Sen verran järkeä oli kuitenkin päässä, että en ottanut hampparin kylkeen ranskalaisia, vaan vihreän salaatin ja pyysin vaihtamaan sämpylän täysjyväiseen versioon. Se tuntui myös samantien olossa, ei ollut sellaista vyöryvä ihrapallo-oloa lainkaan, vaan ainoastaan vähän täysi.

Huomenna on sitten salipäivä, ja ajattelin kiskaista sellaisen maailmanlopun treenin että koko kroppa tärisee kun könyän portaita pukuhuoneilta ulos. Ajattelin myös mennä treenin jälkeen ainakin puoleksi tunniksi asumaan salin saunaan, ja ihan vaan nauttimaan lämmöstä. Saunaa kun ei meidän pienessä asunnossamme ole, niin pitää käyttää aina tilaisuus hyväksi kun on vain aikaa ja mahdollisuus.
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!