Kata
Tänään on aika sitten summata vähän edellistä viikkoa, katsoa mikä sujui hyvin ja mikä ei.

Ruokavalio: Se on ollut aika hyvä koko viikon ajan. Olen pyrkinyt syömään viisi pientä ateriaa päivässä ja kiinnittänyt annoskokoon erityisesti huomiota. Liian helposti lappaa suuhunsa järjettömät määrät ruokaa, vaikka pienemmälläkin tulisi ihan kokonaan kylläiseksi. Huomaan, että tällä hetkellä ehkä yksi neljäsosa aiemmasta normaaliaterian ruokamäärästä saa olon ihan ähkyksi (mikä kertoo jotain...). Lyhyet hiilarit hedelmiä lukuunottamatta olen jättänyt oikeastaan kokonaan pois, vaikka tänään olen antanut itseni herkutella megatummalla suklaalla. Torstaina tuli puolestaan kipattua punaviinipullollinen kurkusta alas hyvässä seurassa, mutta onneksi sen kanssa ei tullut järjetöntä määrää krapularuokaa.

Liikunta: Maanantain olin vatsataudin takia kokonaan pois pelistä ja käytin aikaani lähinnä sängynpohjalla makaamiseen. Tiistaina, perjantaina ja tänään kävin kelkkailemassa koiran kanssa, ja keskiviikkona ja eilen salilla. Harmi vaan kun sali meni eilen jo viideltä kiinni, niin ehdin tekemään vain yhden rundin. Lisäksi olen parina iltana joogaillut lihaksia auki ihan kotona. Salilla huomasi, että jo yhden kerran aikana sai melkoisen määrän lisättyä painoja jokaiseen laitteeseen mitä käytti. Lihasvoima siis kasvaa huimaa tahtia näin alkuun, samoin aerobinen kunto on huomattavasti parempi kuin muutama viikko sitten.

Mitä tästä viikosta on sitten jäänyt käteen? Mahduin ensinnäkin viime syksynä ostettuihin farkkuihin, jotka eivät joulun alla menneet kiinni asti. Pyjamanhousut kiristävät vielä liikaa, mutta ne saa jo päälle huomattavasti pienemmällä ähinällä kuin jouluaattona. Ja vaikka lupasin jättää vaa'an kaappiin pölyttymään, niin en malttanut mieltäni vaan fiilistelin tänä aamuna painon tippumisen saldoa: huimat kaksi kiloa viikon aikana.

Huomenna taas salille, ja nyt vaan sohvalla löhöämistä ja eilisen Putouksen katselua. Iltapalaksi on ruisleipää kaikilla herkuilla ja opiskelijabudjetille täysin sopimattoman kallis olut, jonka tänään kaupasta itselleni ostin.

Ja lopuksi fiilistelyvideota tämänpäiväisistä vetotreeneistä:

0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!