Saila
Viikon edestä taas kirjoiteltavaa!

Harmit ja murheet + lenkkeily + ruoka:
Koiran kanssa kävelyt ovat typistyneet taas hävettävän lyhyiksi. Muutama pidempi lenkki on tähän viikon aikaväliin mahtunut, ja nekin vain, koska olin sopinut kaverin kanssa lähteväni lenkille. Mun elämänrytmi on noudatellut suunnilleen seuraavaa kaavaa: töihin, pois töistä, pikapissatus koiran kanssa, nukkumaan, nukun pommiin, juoksen äkkiä koiran kanssa säälittävän kusetuskierroksen, töihin, töistä, pikapissatus, nukkumaan.. Lauantai-illan vietin muiden teekkareiden ja teekkareiden kaverien kanssa sitseillä, se oli kovin piristävää, vaikka hyi-hyi-paheellista olisikin. Arkisin syömiset ovat olleet retuperällä, kun töissä on tosi vaikea syödä kunnon ruokaa, mutta jos ei syö mitään, kuolee nälkään ja ahdistukseen ja väsymykseen. Eilen söin lautasellisen salaattia semmoisen pähkinäsekoituksen kanssa (maapähkinät on YÄK, täytyy ensi kerralla ronkkia ne pois), mutta about kahden tunnin jälkeen oli taas sellainen nälkä, että meinasin heitellä tavaroita seinille. Liian usein tulee valittua tarjoussuklaat joidenkin pahojen terveellisyysruokien sijaan, ja kun käsitettä "ruokatauko" ei työpaikalla tunneta, joutuu aina syömään lennossa. Tästä varmaan suurelta osin väsymyskin johtuu, kun ei "ehdi" syödä kotona - tai jos ehtii, tulee ahdettua itsensä aivan täyteen, kun on niin karsea nälkä. Toisin sanoen, lopetan työnteon, jotta voin jatkaa normaalia elämää, koulussa sentään pääsee syömään hyvän lounaan halvalla!

Spinning:
Nojuu, itse asiaan. Ajattelin hetken mielijohteesta ryhtyä aamuvirkuksi ja varasin tälle sekä huomiselle päivälle jumpat kello 7.15 alkaen. Hui! Tänään oli vuorossa spinning, huomenna bodypump. Aamulla kellon soidessa kello 5.15 kävi mielessä, että mihin sitä on tullut taas nokka laitettua, mutta näin jälkikäteen on oikein mukava fiilis. Ongelmahan mulla yleensä on se, että iltajumpan jälkeen käyn ylikierroksilla iltayhteentoista, ja kun aamulla pitäisi olla kuudelta jo palaamassa koiralenkiltä, tulee unta aivan liian vähän. Katsotaan siis huomenna, miltä tuntuu ja auttaako tällaiseen rytmiin siirtyminen.

Spinning oli nimeltään Perus45 eli 45 minuutin tavallinen, ehkä hieman kevyempi spinning. Tavoite oli käydä alueella "raskas" mutta ei jäädä sinne ja yleisin tuntemus tulisi olla "keskinkertainen". Itse jäin keikkumaan raskaan puolelle pitkäksi aikaa aina, kun piti nousta ylös, mutta niin mulla yleensä käykin - istuessa en saa sykkeitä pysymään korkealla, ja ylhäällä sykkeet nousevat heti yli sykerajojen. Varmaan poljen liian hitaasti tai pienellä vastuksella, mutta mä olen niin armottoman kömpelö fatso, etten vaan saa jalkoja liikkumaan nopeammin.. Ja myös polvivamman takia jätän ne kaikkein pahimmat spurtit väliin, eli spinningissä käyn vain tällä perustunnilla ja tasasyke55-tunnilla. Tältä päivältä armas sykemittarini kertoo keskisykkeen olleen 140 ja maksimin 191, kaloreita paloi 517.

Kiva fiilis jäi, etenkin sen takia, että kun herää aikaisin, on koko päivä aikaa tehdä kaikkea! Vasta nyt alkaa päivänvalo tirkistellä tuolta sädekaihtimien väleistä, ja mä olen jo jumpannut, käynyt suihkussa ja lenkittänyt koiran. Ja hoitanut sähköpostit ja mitä vielä, kirjoittanut tämmöisen kilometripostauksen. Pitäisi kai useamminkin herätä aikaisin :P
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!