Kata
Tämä viikko on kulunut ihan hujauksessa, hurjasti on ollut puuhaa ja tekemistä. Töissä on ollut melkoinen kiirus, mikä on asettanut omia haasteitaan sekä syömiselle että liikkumiselle. Ratkaisuksi ensimmäiseen olen ottanut nyt mukaan ihan tavan protskujuoman sekä maitorahkan, jonka sekoitan kotona valmiiksi sokerittomaan mehukeittoon ja nakkaan sekaan pähkinöitä ja siemeniä.

Maanataina oli sitten ensimmäistä kertaa baletti, ja oli aivan huikean kivaa. Yllättävän nopeasti tajusi aukikierron ja sen sai jopa pidettyä koko tunnin ajan, mutta selän asento tuotti todella paljon vaikeuksia. Koko ajan työnsin ahteriani liikaa taaksepäin, mikä sai aikaan sen että sekä pliét että jalanheitot olivat sekä rumia että tuntuivat pahalta. Lopputunnilla sain viimein pidettyä selän tikkusuorana kokonaisen sarjan ajan, ja fiilis oli siinä vaiheessa aivan mahtava. Koko tunti oli muutenkin täyttä fiilistelyä, vaikka peileistä katsoi vastaan tämä niin tällainen olo oli kun tehtiin tangolla jalanheittoja.
Kyllä siitä vielä ballerina tulee 

Eilen matka kävi salille, ja tein siellä sellaisen koko kropan rääkin, että oksat pois. Ja yllätin itseni, juoksin juoksumatolla kaksi kilometriä lämmittelyksi. Yllättävää siinä oli se, että jaksoin melko kivuttomasti ja että olo oli lopettaessa sellainen että olisi voinut jatkaa vielä pidempäänkin.

Tänään tein sitten viimein sen, mitä olen kuun vaihteen jälkeen aktiivisesti vältellyt. Paino on jumahtanut yhteen ja samaan lukemaan lähes grammalleen, mutta nielin ylpeyteni ja kaivoin nuo surullisenkuuluisat pyjamanhousut vaatehuoneen perukoilta. Tiedän että tavoiteaika on vasta helmikuun lopussa, mutta silti jokin välitarkastus piti suorittaa.
Vähän vielä kinnaa lantiosta

No, laitoin jalat lahkeisiin ja kiskoin housuja ylöspäin. Ja pyllyn kohdalla meinasi iskeä epätoivo, kyllä ne kinnaavat kiinni. Jatkoin kuitenkin, ja se kinnaus jäi siihen. Tuosta noin vain, pienen nykäisyn jälkeen housut olivat jalassa. Siis ne samat pöksyt jotka eivät jouluna menneet ilman massiivista kiskomista päälle, ja joiden kanssa nukkuminen olisi ollut lähestulkoon yhtä mukavaa kuin korsetissa kuorsaaminen. Jotain on siis tehnyt oikein, vaikka painossa se ei vielä niin näkyisikään. Pitäisiköhän heittää vaa'alla vesilintua?0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!