Saila
Viime viikolla rappioiduin. Ei siitä sen enempää - mutta juhlamekko mahtui silti päälle perjantaina järkyttävästä syömisestä ja juomisesta huolimatta :P

Sunnuntaina olikin sitten semmoinen sää, että oksat pois. Tuuletin hieman raikastaakseni ilmaa, ja ikkunasta pöllähti keuhkoihini jotain hiihtohulluustomua. Hui! Eihän siinä auttanut muu kuin maanisesti kaivaa sukset, monot ja muut romppeet esiin ja lähteä sivakoimaan. 2 kilometriä taittui tasamaalla ehkä hiukan takkuisesti, koska suksieni voitelu taitaa olla suunnilleen ajalta anno domini 2005. Ensi kerralla siis panostusta siihenkin puoleen.

Hiihtohulluuden lisäksi aurinko toi mukanaan siivoushulluuden. Onnistuin siis lakaisemaan ja pesaisemaan lattiat, liikkuvuusharjoittelua sekin, kun kaivaa pölypalloja luoja ties mistä koloista! Illalla oli vuorossa spinning (tasasyke 45), ja pitkästä aikaa mun perse ja jalat puutuivat kunnolla. Pyörän säädöt olivat jotenkin viturallaan, mutta en tietenkään kehdannut nousta kesken pois säätämään niitä, koska olimme kaverini kanssa juosseet viimeisellä minuutilla sisään :P Mutta hiki tuli ja hyvä mieli, ainakin heti kun varpaissa alkoi taas kiertää veri.

Ruokapuolesta sen verran, että ainakaan tänään (maanantai) ei ole tehnyt mieli syödä oikein mitään. Nälkä kyllä tuntuu, mutta ajatus ruuanlaitosta on tosi väsyttävä.. Olen siis syönyt tosi vähän ja pahaa ruokaa, ei hyvä :P Mutta sen olen viime viikon aikana oppinut itsestäni, että syön herkkuja tasan tarkkaan pelkän tavan vuoksi. Eikä kyllä ole niitäkään tehnyt mieli yhtään siten kuin ennen - eli jos olen noheva ja kuuntelen itseäni, saatan päästä herkkuhimosta yli helpommin kuin luulenkaan? Jää nähtäväksi!

Keskiviikon aiheena on bodycompat. Vähän jo pelottaa, mutta jos pysyttelen kaukana peileistä, niin kaikki on hyvin :D
Tunnisteet: , , , edit post
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!