Kata
Tämä viikko on nyt sitten ollut se mun käänteentekevä viikko. Maanataina pysyin baletissa tasapainoissa ilman mitään ongelmia, jaksoin tehdä pliet syvemmälle kuin ikinä, eikä selän asennon kanssa ollut mitään ongelmaa. Hypytkin alkoivat sujua - eli jalkoihin ja vatsoihin on tullut lisää voimaa. Peilinkin virtahepo näytti sutjakammalta ja jäntevämmältä.

Seuraavana päivänä olikin sekä vatsa- että jalkalihakset niin kipeät, että en meinannut päästä sängystä ylös. Minkään salirääkin tai keskivartalotunnin jälkeen ei ole tuntunut yhtä ihana kamalalta, joten pakko se on taas tunnustaa että ballerinat ovat aivan käsittämättömän rautaisessa kunnossa.

Eilen salilla ei juoksumatolla juoksusta meinannut tulla yhtään mitään. Fiilis ja jaksaminen olivat kyllä parasta A-luokkaa. Ongelmaksi kävi kuitenkin se, että vie oli salicapreja pakko kiskoa koko ajan ylöspäin. Joo-o, tammikuun alussa vielä piukeanpinkeät caprit valuvat jokaisella alastömpsähdyksellä pari milliä alaspäin. Kyllä.

Muuten salitreeni meni oikein mallikkaasti. Olen nyt viimein päässyt taas vapaat painot-kammostani eroon, ja perustreeni koostuu kyykyistä, penkistä, kulmasoudusta, pystypunnerruksesta, leuanvedoista ja sen sellaisesta kroppaa melko kokonaisvaltaisesti rasittavasta touhusta. Mitään varsinaista ohjelmaa ei ole, melko fiilispohjalta on nyt pari viikkoa mennyt. Ainut mitä yritän katsoa on se, että joka kerta koko kroppa saisi tarpeeksi rasitusta, ja joko jalat tai ylävartalo vielä vähän jotain ekstrakivaa rääkkiä päälle.

Vaakaa olen taas yrittänyt parhaani mukaan karttaa, koska sen kanssa pelleily meinasi mennä pakonomaiseksi ja neuroottiseksi. Tänä aamuna kuitekin rohkaistuin, kaivoin vaa'an esille ja pomppasin päälle - ja nyt on bileet! Enää puoli kiloa uuteen kymmenlukuun, ja ensimmäisestä punnituksesta painoa on kadonnut 6,5 kg.

Alkaa tuntua yhä realistisemmalta, että saan ne pyjamanpöksyt tämän kuun lopussa ilman sen ihmeempää kinnaamista jalkaan. Kohta pitää vaan ottaa sitten joku uusi tavoite, olisikohan se joku tietty paino penkistä tai joku kiva vaatekappale? Pitää alkaa miettiä. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan. :)
1 Response
  1. Saila Says:

    Oijoi, superia! Näistä tulee hirmu hyviä motivaatioboosteja! Minä kanssa :D


Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!