Kata
Nyt on taas tapahtunut tämän tytön elämässä hurjasti asioita, työkuviot sen kun kiihtyvät ja töitä on koko ajan lisää. Samoin saimme väitöskirjan tutkimusluvat, joten sen aineistoa pitää lähteä keräämään melkoisen pian.

Liikuntapuoli on ollut tällä viikolla melkoisen potkuttelupainotteista, ollaan Artun kanssa käyty sekä vetolenkeillä, että lenkeillä niin että minä potkin ja Arttu saa juosta vapaana. Kelit ovat olleet siihen touhuun upeita, joten sisällä istumisen (ja kirjoittamisenkin) lisäksi on ollut pakko päästä vain ulos.

Maanantain baletti meni ihan hyvin, mutta huonosti syöty aamupala kostautui huimauksena ja tehottomana tekemisenä. Ensi maanantaille pitää ottaa luennolle vaikka rahkaa mukaan, niin voi ennen tuntia tankata pikkuisen energiaa. Mutta mitä opimme tästä: Aamupalaa ei saa treenipäivänä unohtaa, ei missään koskaan eikä ikinä.


Tiistaina kävin salilla, ja sain itsestäni enemmän tehoja irti kuin mitä koskaan ikinä. Tein vaihtelun vuoksi kunkin liikkeen pyramidina, eli lämmittelysarjan + 15+10+8+5+1 toistoa, ja kunkin sarjan välissä lisäsin painoa. Penkkiä ja kyykkyä en päässyt tekemään kun vapaiden painojen alueen olivat vallanneet kikattelevat pissikset, mutta korvasin ne sitten rintaprässillä ja jalkaprässillä. Ja jee, joku teki jalkaprässienkkansa, 95 kg nousi melko kevyesti vaikka takana oli melkoisen rankka rääkki.

Tänään rohkaisin sitten itseni, ja menin ensimmäistä kertaa elämässäni spinning-tunnille. Onneksi ohjaaja oli tosi mukava, huomasi saman tien kun tulin epätoivoisen näköisenä ja spinning-salin ulko-ovea vilkuillen hiplaamaan perimmäisestä nurkasta löytyvää pyörää. Tunti ei ollut tosiaankaan mikään kaikista rankin mahdollinen, mutta siti sai hien lentämään ja mahtavan fiiliksen aikaiseksi. Olin myyty, aivan saman tien - tätä on pakko saada lisää.

Ruokapuoli on tällä viikolla hieman hajoillut, on ollut niin paljon kiireitä että syömisen pitäminen säännöllisenä on ollut haastavaa. Paino tulee silti koko ajan hitaasti mutta varmasti alaspäin, ja kohta pitää alkaa harkita uusien farkkujen ostamista. Vanhat kun eivät ilman vyötä pysy kunnolla ylhäällä.

Nyt tosin taas torpedoin itseäni syömällä viikonloppuna lahjaksi saatuja suklaakonvehteja, mutta ne ovat käsintehtyjä ja niin hyviä. (Puolustuksena on sanottava, että ne olivat niin makeita että suklaaöverit sai jo neljästä konvehdista.) Mutta koska syöminen on vaan kivaa, niin pitää sitä välillä harrastaa.

Huomisen ohjelmassa olisi sitten salilla riekkumista ja herkullisen ruoan laittoa. Tavoitteena on vetää itsensä aivan piipuun, niin sunnuntaina voi sitten hyvällä omalla tunnolla pitää vapaapivän ja puuhastella kaikkea muuta. Miten blogosfäärin ihmiset, miten olette treenanneet tänään?


0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!