Inna
Heippa taas ystävät.

Kyllä on karkkia kulunut. Ja muitakin herkkuja. Mitäpä siihen voi sanoa. Itsekuri ei ole riittävää ja nivelkipujakaan ei ole tullut hetkeen, joten karamelliä on mennyt keskimäärin joka toinen päivä suuhun. Ja kerran söin sipsiä ja kerran poppareita. Toisaalta olin pe-ma-reissussa, ja siellähän sitä yleensä tulee syötyä mitä sattuu.
That being said, olen liikkunut melkein suunnitelman mukaan. Sunnuntailtahan mulla jäi telinevoimistelutreenit välistä (ja sitä myöten myös pronssimerkin ensimmäinen suorituskerta, mikä ei kyllä harmita pätkääkään...), mutta kävin kyllä Ojangon jossakin metikössä tarpomassa ja hikoilemassa hieman liian suuressa vaatemäärässä.
Salilla olen käynyt tunnollisesti tiistaisin ja perjantaisin. Kivaa on. Etunojassa tehdyt viparit on täysin perseestä. Mitäpä muuta siihen sanomaan. Tänään laitoin vitskan enemmän maastavetoon, en ole ennen nostanut maasta mitään itseäni painavampaa, paitsi ehkä jonkun henkilön vyötäisiltä parin sentin korkeuteen...

Viikonlopulle ei ole suunniteltuna mitään hirveitä mässinkejä. Sanomattakin lienee selvää, että karkkipäivää ei tarvitse erikseen ruveta pitämään. Nyt laitan dippikasviksii ja katon Voice of Finlandia.
Tunnisteet: , , edit post
2 Responses
  1. Kata Says:

    Hehee, me syötiin eilen dippikasviksia kun katsottiin leffoja. :) Oli muuten kiva nähdä!


  2. Inna Says:

    Niin olikin!! Nähdään taas. Ps. Dippikasvikset on uljaimmista barhaita!


Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!