Inna
Hähää, maanantaista oon nyt laittanut niitä kaloreita ylös, eikä kyllä ihan 50 hiilarigramman alle olla päästy per päivä. Keskiviikko oli tällä viikolla poikkeuksellisesti treenipäivä, ja silloin mentiinkin äidin kanssa ravintolaan syömään. Juhlittiin meikäläisen 2,5 kuukautta sitten olleita 23-vuotissynttäreitä. :-)

Tässä hiilarit siis ma, ti ja to: 59 gr, 71 gr, 83 gr...... Keskiviikkona varmasti päästiin siihen vähintään 150 grammaan. :D No, heikohkosta alusta huolimatta tänään oli karkkipäivä. Alla on pyöräilyä yhteensä 45 minuuttia, salitreeni 45 min, agility 1 h ja lämppäilyjä ja jäähyttelyjä päälle. Näillä saatesanoilla, tattadaa!Että eipä siinä sitten! Huomenna seitsemäksi tunniksi talkoilemaan agilitykisoihin ja sunnuntaina vielä tunti lisää sitä, junnun kisakirjan hommaaminen sekä pentukurssin veto. Telinevoikka on taas viikon tauolla, mutta ens viikolla onkin sitten kaksin kappalein treenejä korvaamaan. :)

Eipä tässä sitten sen kummempaa tällä erää, piti vain esitellä... :D


Tunnisteet: , , edit post
1 Response
  1. Inna Says:

    Näitähän muuten jäi. Tuomo on ne pistäny kauppakassiin ja piilottanu jonneki kaappiin sillä välin ku olin talkoilemassa, niin saan ne sit ens viikonloppuna.


Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!