Tiia
Heihei o/
Olen hengissä.
Tosin olen aika tujulla lääkekuurilla.
Valittelin jo viime kerralla selkäkipuja, ja välitin sitten vasta yli kuukauden tuskailun jälkeen mennä lääkäriin.

Diagnoosi: poikittaisen vatsalihaksen tulehdus, siellä päässä missä se tarttuu lannerankaan. Ihan oikein vanha kunnon rasitusvamma. Ha!
Hoito: hevoskuurillinen tulehduskipulääkkeitä ja lihasrelaksantteja, ensin 2vk ja jos ei helppaa niin toiset 2vk perään.

Onneksi olen pakkolomalla, koska kyllä tässä on menty aikamoisessa pöllyssä. Relaksantit tosiaan rentouttaa mukavasti, ja n. 4h pillerin oton jälkeen olen vähäsen muissa sfääreissä. Eli kun nukkuu 8h ja on toiset 8h pöllyssä, jää päivään tehokasta aikaa 8h. Onneksi olen pakkolomalla.
Nyt selkä alkaa olemaan jo suhteellisen normaali, puolentoista viikon lääkekuurin jälkeen, ja tämänhetkiset kolotukset voin pistää jo selvästi liikkumattomuuden piikkiin.

Eilen tuli siis tosiaan viisi viikkoa liikkumattomuutta täyteen, ja sen kyllä huomaa. Paino ei ole noussut - se on itse asiassa pudonnut, mutta olen löystynyt ja iho on mennyt huonommaksi.

Harmittaa vaan ihan vietävästi, koska rantaloma alkaa puolentoista viikon päästä. Olin jo niin hyvällä mallilla menossa kohti rantakuntoa, mutta ehei... ei sitte.

Että sellasta tänne. Toivottavasti palaan seuraavaan postaukseen vähän terveemmissä merkeissä.

0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!