Nanna
Ja niin pääsi käymään, että kohonneen verenpaineen takia tuli terkkarilta käsky lepoon "ja ehdottomasti kuntosalitreeni tauolle!" just kun pääsin kehumaan, että treenit menee hyvin.. :D No, en valita. Terveys aina ensin. Laskettuun aikaan on kuitenkin enää pari viikkoa ja kaipa nyt vois olla ihan hyvä hetki rauhoittua.
Tosin mun rauhoittuminen on sitä, että rupean sitten keskittämään energian johonkin muuhun; tälläkin hetkellä on makuuhuoneen kaappien raivausprojekti meneillään. Mulla on myös tullut joku ihme pakkomielle siisteyteen ja kokoajan oon näpertämässä tavaroita paikoilleen tai riehumassa rätin kanssa. Onneksi mulla on tuo ihana ukko komentamassa, että nyt istu sohvalle nainen ja rauhotu!

Natu tykkää, kun se saa nyt enemmän mun huomiota. Tuleekin lenkkeiltyä sen kanssa aika paljon päivisin, etenkin nyt kun on ollut ihanat aurinkoiset kelit. Aloitetaan tällä viikolla myös totuttelemaan lenkkeilyyn lastenvaunujen kanssa. Natu näyttää vähän vierastavan noita eteisessä seisovia vaunuja, joten hyvä aloittaa harjoittelu nyt ajoissa, ilman vauvaa. En myöskään halua vaunujen kanssa remmirähjäävää koiraa, joten toisten koirien ohitukseen ruvetaan kans kiinnittämään enemmän huomiota.

Mutta nyt "pakosta" vetäydyn sohvalle kattelemaan Netflixin antimia Suffelipuffi-pussin ja light colan kanssa, haaveillen tulevan kesän treeneistä ja siitä litteästä sixpackista.. On tää niin rankkaa! :D
Tunnisteet: edit post
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!