Nanna

Tuli sitten vastoin lupauksiani vedettyä Hesestä ateriat ("No kun väsytti enkä jaksanut ruveta kokkailemaan blabla!") ja nyt on ketuttaa. Ison ("Otatteko eurolla isommat ateriat? Tästä lähtis myös majoneesit matkaan? TOTTAKAI!" *facepalm*) kanatortilla-aterian (avolla kerros) jälkeen olo oli oksettava, tunkkainen, ällö! Olo meni niin veteläks, että vedettiin avon kanssa molemmat pakkopäikkärit sohvalla, jonka jälkeen loppu ilta meni kuin sumussa. Loppujen lopuks päädyttiin samaan: EI ENÄÄ mäkin tai hesen roskaruokaa meille kiitos.

Tässä sitten koittanut paikkailla tuota ällöä oloa ja vetänyt 3 litraa vettä. Sekä kävin koiran kanssa järkyttävässä lumituiskussa kävelemässä normaalia pidemmän iltalenkin. Tuiskussa tarpoessani eteenpäin, näkyvyyden ollessa nolla ja sormien jäätyessä ainoa ajatukseni oli "Tästä tulee hyvä olo!". ...sitä oloa tässä nyt odotellessa.

Lenkillä kävellessä huomasin myös ihmeelliset, joskin oletettavasti raskauteen kuuluvat kivut lantion ja lonkan seudulla. Mulla on myös ollut aika tukalat viime viikot, sillä vauva on jossain ninja-asennossa ja painaa sekä potkii ikävästi mun oikeaa kylkeä/selkää. Ja noi kivut tulee tosiaan ainoastaan kun istun tai makaan, eli joudun sitten seisomaan suuren osan ajasta tai vaihtoehtona kiskoa panadolia naaman täyteen. Thank god mulla on huomenna neuvolaterkkari ja pääsen purnuttamaan ongelmistani hänelle.
Rv 36 "One pack"

Kivuista ja kolotuksista huolimatta salitreenit sujuu paremmin kuin osais uskoa. Jaksan hikoilla crosserilla ja painot nousee entiseen tahtiin ilman mitään huonoja viboja. Treenin jälkeen palkkari naamaan ja olo on mahtava! Ainoa mikä häiritsee mun treenejä on kanssatreenaajien tuijotus. Kyllä mä ymmärrän, että olen outo näky muumimaisen olemukseni kanssa, mutta eikös äiti ole opettanut että tuijottaminen on rumaa! :D

Onneks mun kannettava tietokone toimii vihdoin ja voin siis röhnöttää koneen kanssa sängyssä. Jäänyt koneella hengaaminen vähälle vauvan häiritessä istumista, mutta eiköhän asia nyt korjaannu..

Dääm this! Meinasin vielä "iltapalaksi" ottaa tohon viereen naposteltavaa, mutta onneks ääni mun päässä rupes riehumaan ja tyydyin ottamaan tuopillisen vettä viereen. Josko sitten huomenna ois kevyempi olo!
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!