Saila
Viime lauantaina kävin epäonnisen tentin jälkeen punttisalilla kaverin kanssa. Aijai kun sattui käsiin ja jalkoihin! Irvistelimme vierekkäin kamalissa käsienkidutuslaitteissa - bodycombat oli tehnyt tehtävänsä, oltiin molemmat aivan tukossa. Jaksoimme heilua siellä ehkä puoli tuntia alkulämmittelyn lisäksi, ja sitten pakenimme syömään ja shoppailukierrokselle stadiin.

Ruokaremontti jatkuu yllättävän valoisasti :) Lauantaina vedin mutakakkuöverit ja tortilloja <3 kavereiden luona, namskis! Ja sunnuntaina oli vuorossa lettuja jätskillä ja vadelmahillolla. Mutta muutoin olen syönyt fiksusti, paljon salaattia ja en yhtään suklaata. Tänään kyllä lupasin itselleni viimeisen palasen mutakakusta, joka odottaa jääkaapissa, kun menen pissittämään kaverin ällösöpöä koiranpentua. Ja Täffällä on spagettipäivä, joten suuntaan sinne ennen tenttiinluvun aloittamista. :P On kyllä ihan huikeaa tämmöinen, että välillä tekee mieli suklaata, mutta kerta kerralta on helpompaa sanoa itselleen "EI". Olen jo monta vuotta luullut, että mulla on surkea itsekuri ja etten vain pysty tähän, mutta kilinkellit, hienosti sujuu!

Entäs edistyminen? No huomattavaa! Olen mittaillut vyötärönympärystäni tammikuun alusta lähtien epäsäännöllisen säännöllisesti, ja yrittänyt pitää tiistaita mittauspäivänä. Mullahan ei vaakaa ole, mutta kävin sunnuntaina kaverin vaa'alla ja olihan painokin tullut 4 kiloa alas siitä kaikkein pahimmasta lukemasta jonka muistan. Vyötäröstä on lähtenyt 6 senttiä isoimmasta mittaamastani lukemasta, vau. Motivaatiota nostaa se, että suunnittelimme tyttöjen kanssa jotain ihanaa aurinkorantareissua elokuulle. Minähän en tahdo enää ensi kesänä näyttää maitovalaalta!

Lenkkeilyä ollaan lisätty, koiran osteopaattiaika tosin eiliseltä peruuntui maksukykyongelmien vuoksi. Pari päivää tulee varmaan myös syötyä huonommin, kun rouskutin eilen viimeiset salaatit ja palkka tulee vasta perjantaina. Koira on ollut tähän asti ihan ok ja voi sitä riemua, kun ensimmäistä kertaa kuukauteen jatkoimmekin eteenpäin siitä risteyksestä, mistä ollaan aina käännytty takaisin kotiin! Hyvä ettei hönttipää saanut ilohepulia <3 Tunti siis käveltiin ja koira oli pitkästä aikaa väsynyt ja rauhallinen.

Huomenna aloitamme aamun bodypumpilla kello 7.15. Huomenta!
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!