Saila
Mitäs kaikkea sitä viikossa onkaan taas tapahtunut? Ainakin unohdin eilen blogeerata, höhö.

Torstaina olin aamuvirkkuna kello 7.15 Otahallilla niin valmiina bodypumpiin kuin noin aikaisin voi olla. Aamupala poreili mahassa ja yritti ilmoittaa, ettei aio pysyä sisälläni, jos meinaan tehdä mitään rankempaa. Tunnin alkaessa päätin kuitenkin pitää ruisleivän sisälläni ja lisäsin taas vähän painoja viime kerrasta eli kuuntelin ohjaajan minimipainosuosituksia. Oikein kivastihan se treeni kulki, aamuliikunta on selvästi enemmän mun juttu, kun saa energiaa koko päiväksi! Venyttely kyllä taisi unohtua, kun rintalihakset ovat edelleen kipeät, hups.

Viikonloppuna meni taas kaikkea enemmän ja vähemmän epämääräistä, mutta maanantaina kävin ensin opettelemassa vanhoja tansseja ja sen jälkeen suuntasimme spinningiin. Jotenkin en saanut itsestäni oikein edes hikeä pintaan, vaikka mielestäni tein ihan "kunnolla" eli poljin rytmin mukana ja säätelin vastustakin välillä aika kovaksi. No, eipä tarvinnut käydä suihkussa :P Kaloreita paloi tällä tunnilla noin 350, eli tosi paljon vähemmän kuin yleensä.

Koiran kanssa olemme pidentäneet lenkkejä ja onpa tuo rekkulankekkula päässyt vapaanakin jo pari kertaa kirmailemaan :) Se oli niin onnellinen, että ensimmäisellä kerralla veti hirmuiset ilokiekurat. Söpsökkä hönttipää <3 Huomasin myös, että olen itsekin paljon hyväntuulisempi lenkkeilijä, kun koira saa kulkea vapaana, eikä mun tarvi roikkua narun päässä koko aikaa. Normaalistihan mun vitutuskäyrä nousee suht tasaisesti lenkin edetessä, mitä olenkin ihmetellyt, koska ennen koiranlenkitys on ollut ihan mukavaa puuhaa. Mutta tästä koiran vapaanapitämättömyydestähän se sitten taisikin johtua. Eli enemmän irtolenkkejä - koira kiittää!

Herkuista olen edelleen onnistunut pysymään näin viikolla erossa, viikonloppuna olen suonut itselleni sen yhden mättöpäivän koska olen hedonisti. Toisaalta jos viime aikojen hurja alkoholinkäyttö lasketaan mukaan, on mättöpäivä käsittänyt koko viikonlopun.. Ja silti vyötärönympärys hupenee tasaista 2 sentin viikkovauhtia, jee!

Huomenna on sitten ne vuosijuhlat, joihin mun piti mahtua vanhaan mekkooni. No hehheh, ei mitään toivoa, mutta yksyllä sitten seuraaviin kemuihin.. Odotan kyllä innolla sitä päivää, kun mahdun taas kaikkiin kivoihin vanhoihin vaatteisiini, jotka kaapissa odottavat :D
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!