Nanna
Yhtenä kappaleena ollaan vielä.. valitettavasti.
Pitäis nyt vielä nauttia tästä ajasta, kun saan olla yksin tai miehen kanssa kaksin, rauhassa, ilman häiriötekijää, mutta ei multa vaan luonnistu tää. Pörrään himassa yksinäni päivät pitkät (ja yöt!! mies tekee yövuoroa nääs) kun kaikki kaverit on töissä. Asunto kiiltää, kaikki on järjestyksessä ja Netflixin tarjonta on katottu läpi. Lenkkeily koiran kanssa on haastavaa ison mahan ja liukkaan maan kanssa. Oon kyllä löytänyt onlinepelien maailman taas, mutta pelaamista hankaloittaa se, että vauvan mielestä mun istumisasento on väärä ja silloin riehutaan niin että särkee..

Harmaahylje luontaisessa elinympäristössään sohvalla

Ajettiin yksi päivä autolla salin ohitte ja tuijotin sitä rakennusta kuin lapsi karkkihyllyä nälissään. Mä niin toivon, että kaikki menee OK ja palaudun synnytyksestä nopeasti. Treenaus on mulle elintärkeää! Oon huomannut, että itsetuntokin kärsii tästä liikkumattomuudesta. Mieli on maassa, herkkuja menee enemmän kuin laki sallii, iho kukkii ja kartan peilejä kuin ruttoa. Salilta saa jotenkin sitä positiivista boostia omaan egoon eikä masenna.

Tässä alottelen jo taikatemppujen ja "sadetanssien" tekemistä, jotta vauva ei ainakaan yliaikaiseksi mene. Eilen oli terkkarikäynti (toivottavasti viimeinen!) ja terkkari tunnustelemalla heitti että nyt ois kaikki valmiina. Pieni poika edelleen tulossa (mulle helpotus), just about kolme kiloa tällä hetkellä. Laskettuhan on siis 28.päivä. Silloin ois hyvä aika tulla, kun on ihmisillä lomaa. :D
4 Responses
 1. SatuO Says:

  Voihan harmaahylje.. :D

  Tsemppihehkutusihkutuspeukutus sinne, toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääset nopsaan takas salille. :)


 2. Kata Says:

  Tsemppiä hurjasti, mä tossa pari päivää sitten jo mietin että mitä sulle (teille) kuuluu.


 3. Inna Says:

  Nannalle zemppiä loppumetreille!


 4. Nanna Says:

  Hihii kiitokset tsempeistä! :)
  Ilmottelen kyllä tännekin sitten kun jakaudun :D


Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!