Kata
Ikävä kyllä kaikki kiva loppuu aikanaan, ja Vierumäen loma kesti aivan liian vähän aikaa. Onneksi säät suosivat ja pystyi kelkkailmaan koiran kanssa järven jäällä. Muu liikunta sitten supistuikin muutamaan mökin lattialla tehtyyn lihaskuntopiiriin ja ahkeraan viini- ja olutlasin nosteluun. Ei sitä kerralla tullut paljoa juotua, mutta voin kertoa että ne pari saunaolutta ja viinilasit ruoan kanssa tuntuvat nyt olossa. Ja voin kertoa että ruoka ei ole ollut kaikista terveellisintä mahdollista. 

Tämänpäiväinen baletti olikin alusta asti niin tukkoista ja kankeaa, että meinasin lyödä hanskat tiskiin, mutta ahkeran venyttelyn ja lämmittelyn jälkeen touhu alkoi sujuakin jollain tavalla. Kunnes sitten, kesken passé elevén horjahdin, ja nilkka taittui kipeästi sivusuuntaan. Ja nyt näyttää sitten jalka tältä:
Onneksi teippien kanssa painon varaaminen jalalle ei satu juuri lainkaan, joten eiköhän se ole jo huomenna paremmassa kunnossa.

Huomiselle olen varannut aamuspinningin, mutta saa nähdä miten käy. Jos aamulla jalkaan ei satu niin sitten menen huhkimaan, mutta jos sattuu niin sitten jään hyvillä mielin vähäksi aikaa nukkumaan.

Tiia innostui ilmeisesti myös kokeilemaan vihreää myrkkyä. Jos selleri ei napostele (ja kun sehän ei ainakaan minulla napostele) niin vastaavan efektin saa aikaiseksi spiruliina ja vehnänorasjauheella. Ovat ainakin reissussa näppärämpiä.

Tein myös ameriikan maalle uuden tilauksen - kohta pitäisi lähipostiin paukata steviaa, hennaa, saippuoita ja käsivoidetta. iHerbissä osataan ainakin nopean palvelun salat, romppeet olivat postitettu kaksi tuntia tilauksen jälkeen.
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!