Kata
Tässä kuuluisi nyt olla hillitöntä hihkumista siitä, kuinka pyjamanhousut sujahtavat jalkaan kuin vettä vaan ja kuinka vaa'an viisari löytää koko ajan vain pienempiä ja pienempiä lukuja. No, eipä ole, kiitos käsittämättömän masentavan viime viikon.

Alkuviikko meni loistavasti, kävin baletissa, aamuspinningissä ja salilla, mutta torstaina se iski. Hormonit. Ja kovaa. Viikonloppu meni niin järkyttävien PMS-oireiden kanssa ettei pahemmasta väliä, söin kuin pieni sika ja kiukuttelin kuin teini. Herkkuja meni onneksi melko vähän, mutta ruokaa sitäkin enemmän.

Perjantaina kävin moikkaamassa vanhaa kuorokaveria, joka sai nyt tammikuussa hierojan ammattitutkinnon kasaan. Samalla hän murjoi hartiani ja yläselkäni auki, ja sainkin sitten salikieltoa ainakin sunnuntaihin asti. Lauantaina kävimme avon, kaverin ja koirien kanssa Sipoonkorvessa pitkällä metsälenkillä, joka kyllä korvasi hyvin jalkatreenin salilla - siellä oli muutama hassu ylämäki ja vähän jännempi alamäki kuljettavana.

Tänään olisi ollut baletti, mutta tämän vuoden hirvein PMS päätti loppua vuoden hirveimpiin menkkoihin. Säästän teidän yksityiskohdilta, mutta ainut sisällä pysynyt ruoka on ollut palstalta bongattu litku, joka tottelee myös nimeä Vihreä myrkky. Se kyllä saa aamulla unihiekat karisemaan silmistä ja piristää niin paljon ettei uskoisikaan. Tässä oma versio tuosta tökötistä, olennaista siinä taitaa olla tuo selleri ja vehnänoras. Tuosta tuli satsi, joka kestää neljä aamua. Lasi heräämisen jälkeen tyhjään mahaan, ja ainakin nesteet lähtevät liikenteeseen:

1 lehtiselleri
1 kurkku
3 kiiviä
ruukullinen vehnänorasta
ruukullinen salaattia
banaani
lime

Maku on.. ..no, sellerinen, mutta kun ottaa nenästä kiinni niin kyllä se alas menee.

Huomenna olisi aamuspinning ja sen jälkeen loppuviikoksi Vierumäelle. Ja sen jälkeen lupaan sovittaa niitä kirottuja pyjamanhousuja.
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!