Inna
Nyt on ensimmäinen "syöttö" takanapäin.

Ensin stastistiikkoja:

aloituspaino: 55,4 kg
ulc-päiviä: 8 + puolikas ennen hiilari-iltaa
paino 9. päivän aamuna: 53,6 kg
carb feedin kesto: 6 h
syödyt ruuat ja juodut juomat:
 • 100 gr pastaa (kuivapaino), n. 250 gr tomaattijauhelihakastiketta
 • 4-5 dl kevytmaitoa
 • 1 gluteeniton suklaamuffini
 • mansikkakermarahkaa n. 2,5 dl
 • puolikas kanafilee (eli n. 75-100 gr?)
 • 90 gr vaahtokarkkeja
 • 75 gr sipsiä
 • 2 dl dippiä
 • 1 punainen paprika
 • 2 pientä porkkanaa
 • 2/3 kurkkua
 • 4 dl Coca-Colaa
 • 5 dl makeaa siideriä
olo: hyvin, hyvin täysi ja esim. kokiksen juominen ekan desin puolentoista jälkeen kävi melkein työstä. Siidereitäkin oli kaksi, mutta toisen vain sain juotua.
paino 10. päivän aamuna: 55,1 kg

Kävin perjantaina rehkimässä salilla ennen hiilarisyömisaikaikkunan alkamista, jotta carbbi-illasta saisi kaiken hyödyn irti. Aika voimatonta oli tekeminen. :) Kaikkeni annoin silti. Tein pitkästä aikaa punnerruksiakin, ja yllätyin kun sain tehtyä omaan tuntemukseen ihan puhtaasti 10 x 3. Muuten mentiin perinteisellä perjantaikaavalla: mave, pystypunnerrus, kulmasoutu. Etunojaviparit jätin tällä kertaa tekemättä, kun aika alkoi olla aika kortilla ja rinta on jäänyt tekemättä jo viime viikolla, sillä otin nuo punnerrukset mukaan.
Maastaveto oli hirveän vaikea alkuun, tein kolme sarjaa 50-52,5-55 kg ja ihan hirveää pskaa se oli. Päätin sitten nakata tuon vitosen pois ja ajattelin, että teen viidelläkympillä kolmosia vaikka kaikki loput sarjat, kunhan jotain yritystä edes olisi vedoissa. 50 kg nousikin sitten tosi terävästi sen kolmosen. Tein vielä toisen ja sitten otin 55 kg:lla uudestaan 3x2. Tuli vähän useampi sarja kuin yleensä, mutta toistomäärät pysyivät samoissa.
Pystypunnerrus oli niiiin voimaton, niin voimaton, painoa oli 15 kg + pikkutanko, tällä kombolla nousi kolmessa sarjassa 7, 6 ja 5 toistoa. Toisen ja kolmannen sarjan kaverina tein superina kulmasoudun samoilla painoilla, koska aika alkoi tosiaan loppua. Kulmasoudussa ois saanut olla hitusen enemmänkin painoa, ja päädyin sitten tekemään sitä 12 toistoa sarjaan. Loppuun vielä ne punnerrukset. Itse asiassa kaks jälkimmäistä sarjaa tein varpaat n. 5 sentin korokkeen päällä höhöö. Siitä se lähtee! Pukukopissa päätin pumpsutella kummallekin jalalle vielä kymmenen kipaletta bulgarian split squatteja ilman painoja, ihan vaan kun miehen kanssa oltiin melko samoihin aikoihin salilla ja hän pisti mulle itse mennessään viestin: "nyt ansaitaan ne hiilarit!" Puhuttiin muuten tänään aamukävelyllä vähän mun ohjelman päivittämisestä, mutta nyt on ollut niin pompottelevaa tämä meno, että taidan pari viikkoa ainakin käydä vielä tällä samalla ohjelmalla. Liikkeet varmaan pääpiirteittäin pysyy samana. Tuolla mun salilla vaan on ylätalja ollut nyt jo kohta kuukauden päivät pois, eikä ole tietoa milloin on tulossa takaisin, niin siihen pitäisi jotain korvaavaa mietiskellä.

Paino tosiaan tänä aamuna 300 grammaa vähemmän kuin edellisen hiilaripitoisemman päivän aamuna. Pitää tässä punnailla vielä huomenissa, että mihin paino asettuu, ja tottakai pidemmän aikavälin seuranta on tässä nyt tärkeämpää, mutta näin pienestä tyttelistä jos vaikka 100 grammaakin läskiä lähtisi viikossa, olisin tosi iloinen.


Tässäpä kuva minusta perjantaiaamupäivältä. Kävin Stokkalta uudet farkut hakemassa.
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!