Tiia
http://parttimepirate.tumblr.com

Allekirjoittanut on jälleen sairaslomalla.

Viimekertaisen rasitusvamman jälkeen olen yrittänyt kuunnella kroppaa entistäkin tarkemmin. Liikuntaluvan saamisesta on nyt vajaat kolme viikkoa, ja eilen ansaitsinkin sitten itselleni noidannuolen niskaan :( Teinkö taas muka liian raskaasti?

Minähän siis työmatkapyöräilen alle 10km päivässä, lenkkeilen koirien kanssa vähintään tunnin päivässä ja pyrin käymään salilla n. joka toinen päivä. Tällä viikolla en ehtinyt salille kuin kerran, tiistaina, ja loppuviikon jouduin keräilemään vähäisetkin mehut ihan vain normaaliin jaksamiseen. En mennyt salille enkä tehnyt pitkiä lenkkejä, koska olin uupunut aina työpäivän jälkeen. Yritin syödä ja nukkua enemmän, jotta tilanne olisi korjaantunut.

http://parttimepirate.tumblr.com

Eilen lauantaina sitten heräsin aamulla niska vähän kipeänä, pään tilttaaminen oikealle teki kipeää oikealta puolelta. Poljin töihin, ja parin tunnin sisään en pystynyt suoristamaan päätä enää laisinkaan vaan seisoin pää kenossa vasemmalle, oikea hartia alhaalla ja vasen ylhäällä.

Pomo passitti mut kotiin diagnosoitua itelleni äkillisen kierokaulan hieroja-työkaverin avulla. Huvittavasta nimestään huolimatta pirullisen kipeä spasmi, tunnettaneen myös niskan noidannuolena. Matkalla autossa itkin täyttä huutoa jos erehdyin jarrutuksen tai töyssähdyksen takia jännittämään lihaksia oikealla hartiaseudulla.

Nyt olen syönyt lihasrelaksantteja & särkylääkkeitä, ja nukkunut huonosti. Pää on vieläkin vinossa, mutten joudu enää hysteerisesti varomaan tiettyjen lihasten käyttöä. Pystyin jopa viemään koirat pissalenkillekin, enkä ole edes itkenyt sitten eilisillan.
Vaivan pitäis laueta itellään parin päivän sisään. Olis kyllä parempikin niin.

Pistää kyllä funtsituttamaan, revinkö sittenkin itestäni liikoja irti kun kroppa alkaa heti oireilemaan lihaksistoa rasittavan toiminnan lisääntyessä? Ensin vatsalihaksen revähdys, ja nyt noidannuoli - mitä seuraavaksi?

0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!