Tiia
Mä en ole koskaan ollut erityisen notkea, mutta taannoinen fyssarikäynti avasi silmiäni sille, kuinka jäykkä oikeasti olen. Varsinkin takareidet on ihan umpijuntturassa, kun ei veny niin ei veny.

Siispä venytellään.


Eikä mitä tahansa venyttelyä, vaan pilatesta.
Tein tuon ylläolevan kuvan mukaan ensimmäisen kerran perjantaina, ja se oli aivan täyttä tuskaa. Jouduin mm. skippaamaan sillan kokonaan, enkä saanut lainkaan jalkoja pään yli lattiaan. Oli ihan syvältä.

Äsken tein toisen kerran, ja jo paljon paremmalla menestyksellä! Uskalsin jo jonkun verran nostaa sillassa painoa käsille, vaikka tulinkin alas saman tien. Samoin jalat vain koskettivat lattiaa pään yli vietäessä, mutta koskettivatpa kumminkin ;)

Tuo on suht näppärän oloinen, aikaa menee puolisen tuntia ja jälkikäteen tietää tehneensä jotain, olo on hyvä ja lämmin. Aion vakaasti jatkaa jatkossakin, on niin helppo tehdä olkkarin matolla eikä vaadi mitään lisävarusteita - sen kun ottaa tilan haltuun ja antaa palaa.

Nyt meen lattialle pelleilemään uuden parhaan kaverini, pilatesrullan kanssa. Vielä kun sais kuntopallon (ja omakotitalon... :D), niin mun kotikuntosali olis lähes täydellinen!
Tunnisteet: , edit post
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!