Saila
No terve vaan, meitsi on täällä taas!

Viimeiset pari-kolme-neljä viikkoa ovat menneet tällä meiningillä:

Herrasmies Äpykoira <3
Eli aika on mennyt johonkin ihan muuhun kuin fiksusti syömiseen ja liikkumiseen. Ja näin wapun jäljiltä olen mitäpäs muutakaan kuin perinteisessä wappuflunssassa, eli vaikka sää on mitä mainioin, en ole päässyt vieläkään aloittamaan juoksulenkkeilyä. Harmi! Mutta toivottavasti jo ensi viikolla olisin kunnossa!

Agilitykurssi sentään alkoi maanantaina :) Ja kylläpäs tulee läskille hiki, kun kokonaiset 10 minuuttia juoksee muutaman pyrähdyksen koiran perässä. Maanantaisin tulee siis tehtyä ihan kunnon liikuntaa, kun puoli tuntia ennen ja jälkeen treenien pitäisi lämpätä ja jäähdytellä koira, ja tämän kokoisella koiralla se tarkoittaa ihan kunnon reipasta hölkkää.

Itseni ruokkimisen suhteen olen ihan rappioitunut! Hyi minua. En ole kehdannut edes ottaa mittanauhaa esille muutamaan viikkoon :P Nyt on myös niin paljon koulukiireitä, etten ole ehtinyt edes Unisportille pitkään aikaan. Hiljaiselo jatkunee vielä hetken aikaa, mutta kunhan DL:t saadaan selvitettyä, niin eiköhän tämä taas tästä.

Kevät on ihanaa aikaa, nauttikaa! Minä ainakin nautin! Nyt painellaan rekkulankekkulan kanssa pitkälle, rauhalliselle iltalenkille <3
Tunnisteet: edit post
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!