Nanna
Ennen mietin, että miten muka vauvan kanssa oleminen on niin kiireellistä, ettei kerkeäisi tekemään kotitöitä, käymään salilla, kirjottelemaan blogia ym.. "Vauva nukkuu 18h vuorokaudessa, kyllä sillä välillä kerkeää tekemään vaikka mitä!"
No ei meillä. Poika ei ole mikään yksinkertainen vauva ("Syö-paskoo-nukkuu") vaan valvoo suurimman osan päivästä vaatien huomiota ja syliä. Yöllä kyllä nukkuu kolmessa pätkässä 9-10h. Neuvolassakin vaan todettiin, että nohnoh ei voi mitään, te nyt vaan saitte vähän vaikeamman vauvan!

Rakas toi poika silti on vaikka onkin vähän haasteellinen ja pää onkin hajota vähän väliä. Kasvaa kuitenkin hirveää vauhtia - kohta mä kirjottelenkin tänne blogiin jo, että oltiin pojan kanssa yhdessä salilla. :D

Tuleva treenikaveri, 1kk

Onneks poika rauhoittuu hyvin vaunuihin niin pääsen mäkin "rauhassa" ulos lenkille. Vauva vaunuihin, koira kylkeen ja menoks. Vaunulenkilläkin saan sykkeen koholle ja hien pintaan kun valitsen reitit mahdollisimman haastaviksi. Onhan siinä reeniä kerrakseen, kun työntää 20kg vaunuja + 5kg vauvaa + pitelee kiskovaa koiraa. :D 

Pelkkää treenaamistahan tää vauvan kanssa oleminen on. Mm. nukuttaminen 20-40min asunnon ympäri kävelyä 5kg vauvapainolla (:D). Huomaan myös alitajuntaisesti tekeväni vauvan rauhoittelut, röyhtäyttämiset ym sarjoissa. Haukka kasvaa vauvan myötä.

No en mä nyt pelkästään vauvalla treenaile. Salilla oon päässyt jo käymään pari kertaa. Oli ihanaa päästä juoksumatolle 9kk tauon jälkeen! Teen salilla samaa treeniä mitä raskausaikanakin ja rupean pikkuhiljaa taas lisäilemään painoja ja haasteellisuutta. Vatsalihaksia en oo vielä uskaltautunut tekemään, sillä yleinen neuvo on, että vasta jälkitarkastuksen jälkeen niitä sais ruveta tekemään (niiden pitää antaa palautua kunnolla). Mulla on oma synnytyksen jälkeinen tarkastus kesäkuun alussa ja jos lääkäri toteaa mulla olevan kaikki OK niin sit lähtee kunnon treenit ja kuurit päälle! Kesäkuntoon 2013 en ehkä kerkeä enää, mutta 2014..?

Ruokavalio on viime kuukautena ollu ihan suoraansanottuna paska. Ei kauheesti huvita käyttää aikaa ja energiaa kokkailemiseen niin on tullut vedeltyä valmisruokia, pizzaa, pizzaa ja pizzaa. Karkkia ja suklaata on mennyt kans ihan jäätävät määrät! Sen takia on kauheen turvonnut ja ällö olo kokoajan. Mutta eiköhän asia korjaannu pikkuhiljaa. Kyllä mä eilen väsäsin makaronilaatikkoa - sitä sit syödäänkin seuraavat kolme päivää..

Tunnisteet: , , edit post
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!