Saila
Kävin toissapäivänä heittämässä kevään ensimmäisen hölkkälenkin. Raahustin 2,6km ajassa 40 minuuttia, säälittävää. :D Mummot rollaattorilla huristelevat ohitse, mutta pakko aloittaa kevyesti, kun koko talven olen laiskotellut lenkkeilyn suhteen. Lisäksi armas sykemittarini oli pimennyt, asiantunteva diagnoosini sanoi että siitä on patterit loppu.. Täytyy siis lähteä patterikaupoille, tosin en tiedä uskallanko vaihtaa sitä itse.

On muuten tullut syötyä just sitä mitä tekee mieli, ja ihan liikaa kaiken maailman valmisruokia! Hyi häpeä. Kun keittiössä on ollut likaisten astioiden näyttely viimeiset 3 viikkoa, on toki ihan luonnollista kiireessä syödä äkkiä vaan jotain, kun ei ole aikaa sekä tiskata että tehdä ruokaa. Onneksi kohta helpottaa, kun saan viimeisetkin rästihommat rutistettua, ja sitten onkin enää "normaalia" koulua kesällä. Eli paljon aikaa hengailla ulkona auringossa matikantehtävien parissa :) Aika luksusta, kun viimeiset 3 kesää olen painanut niska limassa 7-16 työpäivää plus työmatkat. Aikaa ja jaksamista on siis myös liikkumiselle, kivaa!

Vähän on ollut myös epäonnistumisia, eilen mun piti mennä bodypumpiin kaverin kanssa mutta kun löysin homehtuneen paistinpannun (YÄK) niin päätin aloittaa tiskivuoren purkamisen. Tänään piti olla kesäpesistä, mutta se siirrettiin huomiselle, ja huomenna olen lähdössä mökille viikonlopuksi. No, ensi viikolla sitten!

Agilityn suhteen pitäisi ryhdistäytyä ja hölkkäillä bussipysäkiltä kentälle ja takaisin. Eiköhän tämä tästä taas.
0 Responses

Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!