Inna
Olen yrittänyt aloittaa tämän postauksen monta kertaa. Hahmotellut erilaisia lauseita, jotka jotenkin summaisivat viimeisen kuukauden. Yrittänyt saada syntini tunnustettua.
Totuus on se, että olen viimeiset neljä viikkoa möyrinyt itseinhon vallassa, ensimmäiset kaksi viikkoa kieltäen totuuden ja viimeiset kaksi aktiivisesti päivittäin itseäni ällöten. Carb Nite -dieetin kaksi viimeistä viikkoa söin enemmän hiilaria kuin olisi saanut. Vähän siellä, vähän tuolla... Sen verran, että hiilarigrammat ylittyivät todennäköisesti suurimpana osana päivistä. Söin mm. suklaakastiketta pelkältään sillä aikaa kun avomies oli töissä tai nukkumassa. Ja uskottelin itselleni, että kyllä yhden tai kaksi teelusikallista voi syödä. Ja saatoin syödä viisi. Näin tietenkään carb nite ei toimi niin kuin pitäisi, vaan jos söin sitten yhtenä päivänä 250-300 grammaa puhdasta sokeria, en todellakaan hikoillut ylimääräisiä pihalle, vaan se kerääntyi rasvaksi rasvasoluihin, niin kuin normaalisti käy.

Minulta poistettiin luomi selästä 3.6. Tällöin sain kymmenen päivää liikuntakieltoa. Ei kuntosalia. Mieluiten ei hikoilua. Seuraavana päivänä käytiin InBodyssa, ja tulokset eivät olleet lainkaan sitä mitä olisin halunnut. Lyhyesti: painoa oli 200 grammaa vähemmän kuin dieetin alussa. Läskiä oli 200 grammaa vähemmän kuin edellisessä InBodyssa. Lihasta oli vaivaiset 300 grammaa enemmän. InBody EI ole luotettava kehonkoostumusmittari, ei edes samalla ihmisellä, ei samalla laitteella, ei samaan aikaan päivästä otettuna. Silti olo oli ihan surkea, tosi surkea. Maanantaihan meillä oli viimeinen carb nite. Tiistai meni iltaan asti sievästi syömisten kanssa, mutta kotimatkalla töistä ostin jäätelön ja sitten kotona syötiin jotain kakkaa kai myös. Keskiviikko meni myös hiilaroidessa. Taisin käydä Raxissa... Söin gluteenitonta pitsaa ja tosi paljon jätskiä. Tai sitten se oli perjantai, en muista. Joka tapauksessa. Keskiviikkona olin myös kisatalkoissa ja söin siellä karamellia. Torstaina minulla olisi ollut itselläin kisat, mutta aloitin päiväni astumalla lasinsiruun, saamalla tikkejä ja lisää liikuntakieltoa, ainakin viikoksi. Olin niin helkatin pettynyt ja masentunut ja vittuuntunut, etten taaskaan päässyt kisaamaan, että lohtusyömiseksihän se meni. Viimein sain muutaman päivän, kai neljä, päivää pidettyä hiilarit matalalla. Mutta nyt tämä on taas ryöstäytynyt käsistä.

Tikit kantapään haavasta ja selästä poistettiin samana päivänä, viime torstaina. Selkä on kunnossa ja sen haava on parantunut oikein hyvin, mutta en voi vieläkään laittaa painoani kantapäälle. Olen onneksi voinut pyöräillä. Toissapäivänä kävin salillakin tekemässä vähän yläkroppaa. Tarve liikkua on alkanut käydä ylivoimaiseksi, ja hyvä niin. Tänään kuitenkin vettä tuli kaatamalla, enkä halunnut lähteä sateeseen polkemaan. Olin kuitenkin päättänyt aamun aikana tehdä jotakin aerobista, joten päätin pitää discobileet kotona. Joskus aiemmin ruukasin tanssia paljonkin kotona yksinäni, se on kovin terapeuttista ja lisäksi aika tehokasta aerobista liikuntaa. Kuuntelin Kat Delunaa, Nelly Furtadoa, Mando Diaoa, niin edelleen. Oikein sydämeni kyllyydestä. Tuli hiki ja hengästyin. Endorfiinit. :) Kunnes neljänkymmenen minuutin kuluttua minun oli pakko lopettaa, koska en voinut enää astua oikealla jalallani ollenkaan. Olin hankkinut päkiääni ison ison ja kipeän rakon. Samaan jalkaan, jossa on kantapäässä se haava.
En ole voinut kävellä ollenkaan. En varmaan voi huomennakaan kävellä ollenkaan. En voi pyöräillä, en todellakaan voi käydä salilla, en voi edes punnertaa tai lankuttaa, koska varpaiden tukeminen lattiaan punnerrusasennossa venyttää liikaa päkiän ihoa.


Ja mitä tästä seuraa? Lisää syömistä, lisää sokeria. Lisää itseinhoa. Minä alan olla tosi kyllästynyt inhoamaan itseäni. Kukaan muu ei minun puoliani pidä kuin minä. Joten. Minä alan nyt selata motivaatiokuvia. Ja miettiä, mitä oikeasti haluan. Sori Tiia, ei onnistumisia tähän postaukseen, palataan niihin kun en ole enää yksijalkainen.Oli pakko lisätä vielä tämä:2 Responses
  1. SatuO Says:

    Voi Inna.. :/ *halaarutistaa*


  2. Tigru Says:

    Voihan kurjuus :/ *hali*


Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!