Nanna
Long time no see!
Meillä menee hyvin. Vauva-arki on tasaantunut (pikkuherra on nyt 4,5kk) ja alkustressi hävinnyt pikkuhiljaa. Mulla on myös pysynyt liikuntamotivaatio hyvin yllä ja oon käynyt joka aamu lenkillä. Välillä aamuisin saa kyllä repiä itteni liikenteeseen (etenkin jos unisaldo edellisestä yöstä on vaan pari tuntia..), mutta ajatus aamulenkin jälkeisestä euforiasta saa mut liikenteeseen. Sekä ajatus vaunuihin lenkin aikana helposti nukahtavasta vauvasta. :-D

Oon lopettanut myös tossa kuukausi sitten Batteryn juonnin. Mä oon litkinyt sitä sokerilitkua varmaan 7-8 vuotta useita tölkkejä viikossa. Vaihdoin sen sokerittomaan RedBulliin sekä kahviin (ilman sokeria!). Mulla rupes menemään toi sokerihimo ihan yli. Saatoin yöllä lähteä huoltsikalta hakemaan suklaata tai vetää kaapista kaakaojauhoa, kun himo iski. Nyt oon onneks vierottautunut siitä pikkuhiljaa.

Eipä siinä, kyllä sitä pitää herkutella. Oon nyt pitänyt kerran viikossa ns. herkuttelupäivän, jollon saatan vetää pizzaa ym. hyvällä omatunnolla. Välillä saattanut jäädä herkuttelupäivä välistäkin, kun ei oo "tehnyt mieli" mitään hyvää. :-)

Salille en edelleenkään pääse kovin helposti lähtemään. Haluaisin niin juosta siellä joka päivä, mutta mies tekee pitkää yövuoroa edelleen niin en mielelläni vauvaa hänelle jätä. Kerran tai pari viikossa vauvan mummit ryöstää vauvan multa ja pääsen salille silloin. :-D Treenaan kuitenkin ahkerasti kotona, 4-5 kertaa viikossa. Vauvan kanssa lattialla makoillen saan hyvin tehtyä keskivartalon treeniä ja samalla seurustelua hänen kanssaan. Punnerran "vauvan päällä" ja se hihittelee mulle. Kyykkyjä sekä hauiskääntöä vauva sylissä. Ja niin edelleen. Monet äidit valittaa, ettei ole aikaa treenaamiseen. Se on vaan asennekysymys saada vauvan kanssa oleminen ja treenaus yhteen!

Tässä hyvä video vatsatreeniin kotona.

Aamupala. Joskus maitorahkan tilalla on ProFeel-rahka
sekä yleensä kylkeen joku hedelmä.

Vauva on ruvennut maistelemaan ruokia ja mä oon rakastunut näihin..
Välipalaksi oikein hyviä :-D

Mömmöt. CLA on osoittautunut oikeen tehokkaaksi, suosittelen!

"Edistyskuvaa". Mä kun lähdin nyt tälle mahakuva-linjalle niin tässä nyt maha
 n. 1kk treenauksen jälkeen ja 4,5kk synnytyksestä.

Aamulenkin jälkeen mun treenikaveri on untenmailla. :-)

1 Response
  1. SatuO Says:

    Vautsi, mahtavaa kuulla että teillä arki (ja treeni) rullaa. \o/

    Mun paheena on ED lemon light. :D
    Mun star nutritionin CLA alkaakin olla lopussa, voisin ton leaderin vastaavan ottaa testiin seuraavaksi, jos on ihan käypästä tavaraa. :)


Lähetä kommentti

Tsemppihehkutusihkutuspeukutukset tänne!